lock Account shopping_cart Winkelwagen

Online Voetbaltechniek en skills cursus

Voor voetballers en trainers die zich willen ontwikkelen

date_range maandag 01 januari 2024

Het complete voetbaltechniek en skills programma. Train altijd en overal om je voetbaltalent te ontwikkelen. De online cursus bevat gedetailleerde kennis over het trainen en aanleren van techniek. De cursus is interessant voor jonge en jeugdige voetballers. Voor trainers die zich willen verdiepen in voetbaltechniek en ouders die hun kind graag verder willen helpen in het ontwikkelproces. 

 

Ben jij een voetballer die zichzelf graag wil ontwikkelen, dan is deze Pro Footballer Skills cursus voor jou op maat gemaakt. Je hebt altijd jouw Pelota trainer bij de hand. Zit je in de tuin, op de camping of speelt je met vrienden op het pleintje. Pak je Smartphone of Tablet erbij en ga aan de slag met jouw personal voetbaltrainer! Je leert over verschillende voetbaltechnieken en skills. Naast het aanleren van de beweging leer je tevens over het voetbalthema, waarom je nou eigenlijk traint én wanneer je bepaalde technieken kan toepassen. De complete cursus voor elke jonge en jeugdige voetballer. De cursus bevat 100+ video's en ze zijn allemaal in het Engels. Pelota wil haar voetbaltechnische kennis namelijk voor iedereen toegankelijk maken. Alle kennis is opgenomen met een professionele camereploeg. Dankzij de professionele editors zijn de voetbalvideo's met handige graphics en SlowMotion footage aangekleed. De online voetbaltechniek cursus is op zo'n manier gemaakt, zodat je alle voetbaldetails zult meekrijgen! 

Om zoveel mogelijk voetballers te ontwikkelen hebben we een mooi aanbieding voor cursisten die via deze pagina komen. Dankzij 50% 'Early Acces' korting betaal je enkel €75 euro voor de complete voetbaltechniek-cursus. Ons 'OneTime Payment' en 'Lifetime Access' model zorgt ervoor dat je voor dit bedrag altijd toegang hebt en dus de mogelijkheid om te trainen en jezelf te ontwikkelen. Dankzij deze cursus ga je elke training en wedstrijd naar een hoger niveau tillen! 

Vul jouw gegevens in en ontvang een persoonlijke couponcode of ga direct naar ProFootballerSkills.com 

Alvast veel plezier gewenst tijdens het Online trainen met Pelota!Online Voetbaltechniek en skills cursus

Contactformulier