lock Account shopping_cart Winkelwagen

Pelota Academy

Onze Academy bestaat uit een combinatie van Straatvoetbal X Veldvoetbal. Sinds 2015 trainen wij gemotiveerde en talentvolle jeugdspelers. Future Stars uit de top van de wereld (o.a. AJAX Amsterdam en Manchester United) komen langs voor trainingsessies. De Pelota methode geeft voetballers het gevoel ze meer kunnen en meer willen. Tijdens techniektrainingen op hoge intensiteit geven wij de tools en de details voor De Toekomst. 

De Pelota Academy heeft een aanbod voor elke type speler. Van jong tot volwassen zijn voetbaltrainingen en voetbal-events ontworpen voor een sterke voetbalervaring. Je traint in eigen leeftijd op eigen niveau. Wij zorgen voor de uitdaging.

Wil je nog sneller groeien, dan kun je terecht bij onze 1op1 sessies. Je krijgt trainingen van de beste techniektrainers die ook op het veld staan met de Future Stars. Train je liever samen met een teamgenoot. Verbeter dan jullie voetbalchemie in 'Small Group Sessies'. Train met max. 4 spelers onder hoge intensiteit. Gaat je ontwikkeling als een speer, dan komt Pelota F.C. in zicht en kan je worden gescout voor één van onze TalentenTeams onder begeleiding van onze voetbal-experts!