lock Account shopping_cart Winkelwagen

Orion Nettl debuteert voor Oranje Onder 15

Een mooie ervaring waarin ik veel heb geleerd en die smaakt naar meer

'Een mooie ervaring rijker waar ik veel heb geleerd!' Op 3 maart 2022, maakte Orion Nettl zijn debuut voor het échte Oranje. Tegen België Onder 15 zou het gaan gebeuren. 'Een fysiek sterke tegenstander. Ik stond eerste tegen een grote Centrale Verdediger van 1,80 welke na een duel geblesseerd van het veld moest. Toen kwam er een nieuwe CV in, die was nog groter!', aldus Orion.

Orion traint sinds zijn 8e jaar bij Pelota. Groepstrainingen, 1op1 sessies en individuele begeleiding op het naast het veld. Via VVO Veld, De Graafschap  en inmiddels als vele jaren bij NEC helpen en volgen we Orion in zijn ontwikkeling. Zijn instrinsieke motivatie en wil om beter te worden zorgden voor een snelle ontwikkeling en zichtbaarheid op de voetbalvelden. Als technisch sterke en intelligente speler ontving hij een uitnodiging van OnsOranje. Een aantal goede selectiewedstrijden zorgde wederom voor een goede indruk bij de scouts en coaches van de Oranje Onder 15 selectie.

Op 3 maart was het zover. Orion mocht zijn debuut maken in de spitspositie. Een gelijke strijd tegen een sterk België uitte in een 1-1 stand. Oranje nam de penalty's beter, wat resulteerde in een winst voor Nederland O15. 'Het was een uitdagende week met veel trainen en wedstrijden. Ik heb veel geleerd van deze week en ik bliijf hard werken om vaker deel uit te maken van deze selecties!'