lock Account shopping_cart Winkelwagen

Pelota Masterclass voetbaltechniek - Indoor

Voetbal Talentontwikkeling evenement voor voetbaltalent

date_range maandag 23 december 2024 - dinsdag 24 december 2024

Veertien (14!) uur Pelota (voetbal) Tussen Kerst & Nieuwjaar in de Topsporthal SAZA te Doetinchem. Twee dagen Topvoetbal voor op een topsport-locatie. Deze unieke voetbaltechniek ervaring in de mooiste zaalvoetbal hal van Nederland zorgt voor nieuwe en Next Level voetbal leermomenten. De weerstand is sterk, dankzij andere talentvolle voetballers. De Pelota Masterclass is bezocht door spelers van AJAX Amsterdam, PSV, fc Utrecht, Vitesse, NEC ea. Profclubs! Ben jij klaar voor twee dagen Pelota Masterclass?   

Pelota staat bekend om haar unieke voetbaltechniek-methode. Toptalenten van oa. PSV, AJAX, Borussia Monchengladbach en FC Barcelona's - La Masia trainen volgens de Pelota methode. De spelers worden uitgedaagd en getriggerd in hun talentontwikkeling. 

De Pelota Masterclass Voetbaltechniek is 4 jaar geleden ontwikkeld. Tijdens de Futsal-editie wordt er twee dagen lang Indoor getraind. De voetbaltechniek staat centraal bij de voetbal-trainingsvormen van Pelota. De voetbal-inhoud zorgt altijd voor een vertaling naar échte wedstrijdsituaties. De Pelota Masterclass Indoor-editie staat dichtbij de filosofie van Johan Cruyff en de FC Barcelona opleiding, waarbij Futsal een essentieel onderdeel is van talentontwikkeling. 

De zaal-omgeving creëert een hoge balcirculatie, dankzij de vlakke ondergrond. Een ideale weerstand om je balcontrole en voetbaltechnische vaardigheden te verbeteren. De techniektrainers van Pelota leren je tijdens de Masterclass dagen de beste en nieuwste technieken en zij geven je de juiste tools om je steeds meer confortabel te laten voelen aan de bal! Naast dit alles, zorgen de events en trainingen bij Pelota altijd voor een unieke, leerzame, maar vooral ook een geweldige voetbalherinnering!

Tot gauw in de Topsporthal SAZA te Doetinchem! 

Evenement onderdelen

Voetbal Masterclass Pelota - Dag 1

date_range woensdag 27 december 2023 access_time 09:00 - 16:00

Voetbal Masterclass Pelota - Dag 2

date_range donderdag 28 december 2023 access_time 09:00 - 16:00

Pelota Masterclass voetbaltechniek - Indoor

Inschrijven Voetbal Masterclass