lock Account shopping_cart Winkelwagen

Pelota ontwikkelt innovatieve gripsokken voor voetballers

Meer grip tijdens de wedstrijd dankzij Pelota Gripsokken

De ultieme grip voor voetballers in de voetbalschoenen. In de topsport zijn de kleine verschillen die het succes bepalen. Winsten worden behaald door aandacht aan details te besteden. Deze winst vind je in het voetbal terug in de technische, fysieke, mentale en tactische details.

Zoom je in op Christiano Ronaldo, dan zie je dat hij deze details tot in de perfectie heeft geoptimaliseerd. Deze details vind je anno 2022 ook terug in de Gear van top-voetballers. Lichtgewicht kleding, DRY-fit duurzame materialen en verschillende schoenen voor allerlei ondergronden. Om meer grip te krijgen op je voetbalspel heeft Pelota Lifestyle de ultieme voetbal gripsokken ontwikkelt. De rubberen anti-slip pads zorgen voor een optimaal grip gevoel. Aanvallers gaan zich comfortabeler aan de bal voelen en gaan sneller passeren. Middenvelders als Frenkie de Jong draaien dankzij de gripsokken sneller weg om weer vooruit te kunnen spelen. Wing-backs en CV's slippen minder snel tijdens het wenden en keren in een 1op1 situatie. En goalkeepers gaan meer grip voelen als ze afzetten richting de hoek van het doel. Elke speler kan zijn of haar voetbalniveau naar een hoger Level brengen door te spelen met de Pelota Pro Level Football Gripsocks. 

De Pelota voetbal gripsokken zijn er in drie verschillende lengtes en twee kleuren (wit & zwart). De originele kuithoge voetbal sokken zijn de meest bekende. Daarnaast heeft Pelota de No Show gripsock ontwikkelt. Een topmodel voor trainingen in de zomer om je enkels ook bruin te laten kleuren. Het derde model is de kniehoge voetbal gripsok. Ideaal voor trainingen en wedstrijden. De speciale softgrip zorgt op elk model voor een optimale demping en gewichtsverdeling, waardoor je handelingssnelheid omhoog kan en je sneller van richting kan veranderen in het heetst van de strijd. Pelota PRO voetbalsokken zijn de keuze van PRO voetballers en zijn ook geschikt voor veeleisende amateur/recreatieve spelers. In de video hiernaast zie je o.a. Mexx Meerdink, contractspeler van AZ trainen op de Pelota Pro Football Gripsocks! 

Ga direct naar PelotaLifestyle.com voor meer grip op jouw voetbalcarriere!