lock Account shopping_cart Winkelwagen

Pelota Selectie Training

Een mooie kennismaking in een voetbalomgeving van talentontwikkeling

date_range maandag 01 januari 2024

Kom je door onze selectietraining om bij Pelota te voetballen, dan zit je goed. Hou er rekening mee dat je voetbalniveau alleen nog maar beter wordt. Pelota's uitdagende techniektraininge en hoge intensiteit van trainen zorgen voor snelle groei. Bij Pelota staat talentontwikkeling voorop in een leuke en leerzame voetbalomgeving!

Je hebt van Pelota gehoord, of je hebt ons gevonden via Facebook, Instagram of Google. Om ook een goed beeld van jou te krijgen hebben we de Pelota Selectie Training voor goede voetballers. Voor onze techniektrainingen is een bepaald voetbalniveau vereist, zodat onze trainers voor snelle groei van jouw voetbaltalent kunnen zorgen. Daarvoor hebben we vooraf al wat informatie nodig van wie jij als voetballer bent en op welk niveau je speelt! 

Inhoud
• 1x Pelota techniektraining 

Leeftijd
• Onder 7 t/m Onder 17

Locatie 

• Doetinchem

Duur training 
• 60 minuten 

Regels 
• Speler kan trainen in eigen voetbalkleding 
• We trainen altijd op (kunst)gras, tenzij anders gecommuniceerd 
• Graag 10 min van tevoren aanwezig en melden bij Academy Manager 

Waar kijken wij naar tijdens de Pelota voetbalselectie talententraining? 
Wij kijken naar de volgende onderdelen:  
1. Huidig technisch niveau 
2. Leervermogen 
3. Motorisch vermogen 
4. Gedrag op en rondom het veld

Notes
1. Het kan voorkomen dat we op basis van de inschrijving denken dat het niveau nog niet toereikend is voor Pelota techniektrainingen. Wij zullen dit per mail communiceren en het geld retourneren. 
2. Na inschrijving beslist de Pelota staf of de selectietraining plaats kan vinden. Dit is afhankelijk van of er een geschikte groep voor de selectiespeler is.
3. Nadat je hebt meegedaan aan Pelota Selectie Talententraining zullen we per mail reageren of wij een geschikte groep hebben voor uw zoon/dochter om in te trainen voor instroom bij de Academy. 

Pelota Selectie Training

€ 15,00

Selectie Training