lock Account shopping_cart Winkelwagen

Train en speel als Luka Modric van Real Madrid

Pelota coaching staf over de Modric 270 turn

De Pelota coaching staf heeft in deze Youtube video ingezoomd op Luka Modric. Luka Modric is een Kroatische voetballer die bepaald en beslist bij één van de allergrootste voetbalclubs ter wereld, Real Madrid. Na zijn carriére komt komt in een rij met middenvelders als Xavi, Zidane en Iniesta.

Modric staat bekend om zijn exceptionele technische voetbal vaardigheden, uitzonderlijke visie en voetbal-intelligentie, die op het veld ervoor zorgen dat Modric altijd twee á drie stappen verder is dan de tegenstander. Luka Modric heeft het vermogen om het tempo van het spel te bepalen, kansen voor zijn team te creëren, het verloop van het spel te dicteren én om wedstrijden te beslissen met veelal hele mooie doelpunten!

De kwaliteit van Modric om het spel te lezen en beslissende passes te geven, plaatst zijn teamgenoten vaak in voordelige posities, wat kan leiden tot doelpunten. Modric is ook een geweldige dribbelaar die gemakkelijk verdedigers kan ontwijken en ruimte kan creëren voor zichzelf en zijn teamgenoten. Bovendien zijn Modric's werktempo en verdedigende vaardigheden indrukwekkend, waardoor hij een waardevolle aanwinst is voor zijn team, zowel in de aanval als in de verdediging.

In de Pelota breakdown Youtube-video zie je Modric in een veel voorkomende voetbalsituatie. Hij wordt in deze situatie aangevallen door twee verdedigers die de druk opvoeren. Dankzij Modric zijn skills en techniek kan hij onder grote stress, geniale voetbaloplossingen bedenken met een hoog creativiteitsgehalte. Deze intuitieve oplossingen zijn een gevolg van vele technische trainingsuren en straatvoetbal op jongere leeftijd. 

Kijk de Pelota Youtube video en leer de Modric 270 turn, die wordt ondersteund met een voice-over die verteld over de details van de voetbalhandeling en twee Pelota coaches die de voetbalskill nabootsen. Eenmaal gezien, ga dan thuis aan de slag of ga in training bij Pelota en train als Luka Modric!