lock Account shopping_cart Winkelwagen

Voetbaltalenten academie in volle gang | Pelota Academy

Talentontwikkeling bij interne voetbalschool Doetinchem en Arnhem

We zijn aangekomen in week 8 van de Najaarsmodule van de interne voetbalschool bij de Pelota Academy! De voetbaltalenten hebben zowel in Doetinchem en Velp (Arnhem) getraind in allerlei voetbalthema's om hun voetbalskills te verbeteren. 

Voetballers uit Gelderland en zelfs daarbuiten komen naar de Pelota Academy trainingen om hun voetbaltechniek en skills te verbeteren. 'Het is hard trainen, maar vooral met veel plezier en het zijn leuke uitdagende oefeningen!' aldus Pelota speler Sven. 

Een van de voetbalthema's is leren koppen door middel van een snoekduik. De trainers laten zien hoe je een goede snoekduik moet uitvoeren. Daarnaast hebben we veel nieuwe skills geleerd,  die door de Pelota trainers worden voor gedaan! 

Er wordt getraind in kleine groepen met voetballers uit een grote regio. De jeugdvoetballers spelen bij clubs van FC Winterswijk tot DZC'68, SML Arnhem en zelfs trainen er spelers mee van clubs uit Duitsland.

Omdat de Pelota Academy een eigen voetbal-methode heeft ontwikkeld, worden er veel voetbalvormen gegeven die voor spelers nieuw zijn. Het is daarom uitdagend, maar vooral ook leerzaam. Alle voetbalhandelingen die nodig zijn om een goede voetballer te worden zijn verwerkt in deze voetbalvormen. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Pelota Academy, laat dan een berichtje achter of meld je aan voor de selectie-training